EA

Ana

Vorbim despre Ana. O fată parcă prea  sensibilă. Iubeşte oamenii, viaţa, muzica, vorbele, culorile, locurile frumoase. Adoră să-i ajute pe cei din jur, să-i sprijine, să-i facă fericiți, să răspundă la telefon chiar și în miez de noapte, să ajungă cu rapiditate acolo unde i se cere.

Totuși, uită că-i doar un om, un simplu copil, fără puterea de a fi oricând, în orice moment al vieții sale aproape de oamenii dragi, prietenii săi. Se supără cumplit la gândul că prietenii de odinioară o privesc acum diferit. Ca  pe o altă persoană… egoistă, fățarnică, lipsită de principii! Și ea simte că-i aceeași, dar nu pricepe cum cei pentru care a plâns, pentru care  s-a bucurat cu tot sufletul… n-o văd acum cum e cu adevărat, n-o înțeleg, nu se gândesc la ea. Paradoxal,  atunci când nici măcar ea nu se gândește la ea, ci doar la oamenii din preajmă, la cum o văd ei, la ce-i important pentru aceștia.

Observă acum, însă că oamenii vin și pleacă, unii stau mai puțin, alții mai mult, dar ea rămâne mereu cu Ana. Și Ana e un  om bun, dar mai are nevoie să se indrăgostească nebunește de sine și apoi va fi o fată adorabilă, frumoasă, puternică, liniștită.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s