Oamenii sunt buni sau răi?

Stone CairnVine o vreme în care pur și simplu vrei să scrii, vrei  să spui că te doare, că te sufoci, că ai nevoie de aer! Și atunci începi să dai afară tot ce te chinuie, tot ce iți provoacă neliniște.

E trist să vezi cum cei mai mulți dintre noi uităm că suntem diferiți, unici. Ne cramponăm în a-i judeca pe ceilalți pentru felul în care se poartă, pentru felul în care se îmbracă și nu ne dăm seama că de fapt asta e o piedică grea pe care ne-o atârnăm în procesul de evoluție.

Nu cred că pe lumea asta există oameni buni sau oameni răi. Pur și simplu fiecare se naște într-un anumit loc, printre anumiți oameni de la care învață cum să se comporte în viață. Unii reușesc  să se autodescopere, să-și depășească barierele impuse încă din vremea copilăriei. Prea putini, însă își  dau seama că un anumit comportament are în spate și-o poveste pe care dacă ar afla-o ar trece peste dorința arzătoare de a mai judeca, de a mai crede in prejudecăți, de a mai pune etichete.

Pierdem timp prețios cu  priviri cârcotașe aruncante celorlalți,  în loc să căutăm lucrurile pe care le admirăm,  care ne bucură, care ne dezvoltă, care ne arată calea spre a fi noi.

Hai să privim și oamenii din drumul nostru! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s